ТЕСТ: Ким будете ви в магічному IT-всесвіті?

  • 1 хв
  • 1119

Якщо ІТ – це магія сьогодення, то GoITeens – це Гоґвортс! ⚡️
Не вірите? Пройдіть тест і переконайтеся!

Впевнені на 99%, що ви так і не отримали листа зі школи чар та чаклунства, хоча дуже сподівалися. Не сумуйте, ви не самі – ми також цього листа не отримали. Тому створили свою школу актуальної магії – ми вчимо всіх охочих від 8 до 16 років IT-спеціальностей.

У магічний тиждень перед Гелловіном ми даємо можливість приміряти сортувального капелюха всім – ми розробили тест, що допоможе виявити вашу справжню магію таланту. Уявіть, що він іде в комплекті разом із запрошувальним листом. Десять розважливих питань і ви дізнаєтеся про себе щось нове. Мерщій починайте!

Почати навчання в GoITeens – все одно що отримати довгоочікуваний лист із Гоґвортсу. Але навчають там справжній магії сьогодення: диджитал-дизайну, створенню вебсайтів, програмуванню, розробці ігор…

Ким би ви були в магічному ІТ-всесвіті – проходьте наш тест, викладайте результат в Instagram та відмічайте @go_iteens!

Наша академія навчає дітей з семи років справжньому сучасному чаклунству – диджитал-дизайну, програмуванню, розробці ігор та вебсайтів. Студенти успішно засвоюють «заклинання», отримуючи hard skills, а їх особистісні якості гартуються на заняттях із soft skills.

Хочете поринути у світ магії разом з нашими студентами? Саме для цього ми підготували тест, який визначить, ким би ви були в магічному ІТ-всесвіті. Проходьте тест, діліться результатами в Instagram та відмічайте @go_iteens!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ПЕРШЕ БЕЗОПЛАТНЕ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ З GOITEENS

Коментарі